De mensen

ACHTER JOOLS

Je bent wat je eet

 

 

Het team van Jools bestaat uit mensen die een passie delen. De passie voor lekker eten en drinken. Maar zij delen dit natuurlijk nog veel liever met jou! Door je te verwennen met gezonde lunches en snacks, jou te bedienen tijdens een fantastisch event of je die kop koffie te serveren waar je zo aan toe was. Ja, wij van Jools leggen je graag in de watten!
Ben jij net zo gastvrij en ook zo verzot op lekker eten en drinken als wij en lijkt je het leuk om deel uit te maken van het Jools-team? Neem dan contact met ons op.

gedreven door

Passie voor lekker eten

 

 

Pure passie voor eten en drinken met verse, eerlijke en ambachtelijke producten definieert Jools en haar twee bijzondere concepten. Bij Meet & Eat proef je dit in onze lunches die je werkdag een boost geven! En jouw ideale event wordt gecombineerd met de ultieme smaakbeleving bij Food & Events. Pure passie dus!

Jools wil deze passie voor lekker eten en drinken graag overbrengen aan haar gasten. Dit doen we door bij ieder event, lunch of catering nét dat stapje extra te doen. We bewegen mee met de seizoenen en we nemen uitsluitend genoegen met de meest verse, eerlijke en ambachtelijke producten. Wij vinden namelijk dat écht lekker eten, altijd eerlijk, vers en ambachtelijk moet zijn!